Voćno bioaktivno jabukovo sirće proizvodi porodica Čičulić iz Kikinde

Sigurno ste imali prilike da čujete za blagotvorna i lekovita dejstva jabukovog sirćeta. Danas je ono dostupno, ali način na koji ga većina proizvođača pravi je veštački od alkohola i ekstrakta, a ne od voća i to ubrzanim industrijskim procesom. Industrijski proizvedeno jabukovo sirće nije ni približno lekovito i delotvorno kao ono pripremljeno u sporom procesu, od celog ploda jabuke i na tradicionalan način star preko 5000. godina.

Treća generacija porodice Čičulić nastavlja da se bavi proizvodnjom najjače bioaktivne supstance pod imenom voćno bioaktivno jabukovo sirće BodyGuard.
Zoran se po uzoru na svog oca Sretena, posvećuje ovom porodičnom poslu. Upoznati sa lekovitim dejstvom jabukovog sirćeta i verujući u svoj proizvod nastavili su sa proizvodnjom i očuvanjem porodične tradicije.
Voćno bioaktivno jabukovo sirće Body Guard jedinstveno je po načinu spore proizvodnje, kao i po moćnom probiotičkom – mikrobiološkom efektu na organizam.

U proizvodnji koja traje šest meseci, koristi se plod cele jabuke i u tome se nalazi suština njegovog delovanja na organizam, jer pripremljeno na takav način može da se konzumira nerazblažen sa vodom (takva je i isključiva preporuka konzumiranja), blage je kiselosti i nema nikakvih kontraindikacija.
Naši redovni kupci su mušterije koje su se uverile u dejstvo voćnog bioaktivnog jabukovog sirćeta. O svemu svedoči veliki broj zadovoljnih kupaca čije smo poverenje opravdali.
Usled velikog interesovanja otvorili smo posebnu stranu Blog koja će sadržati uputstva, recepte i iskustva drugih, kao i mnogobrojne korisne informacije.