Da li znate da se domaće jabukovo sirće pije nerazblaženo?
Industrijski dobijeno jabukovo sirće sadrži ekstrakt jabuke i alkohol, u njemu ne postoji ni jedno lekovito svojstvo, ne preporučuje se uzimanje bez razblaživanja vodom. Veštački stvoreno sirće nastaje ubrzanim procesom i ono kao takvo ima jaku kiselost.
Domaće jabukovo sirće koje proizvodi porodica Čičulić iz Kikinde – NEMA ALKOHOL, nastalo je u sporom procesu na način koji je star preko 5000. godina. Voćna fermentacija i sediment imaju blagotvorna lekovita svojstva.
Domaće jabukovo sirće Body Guard sadrži najmoćniju bioaktivnu supstancu koja ga čini lekovitim i najboljim preparatom za jačanje organizma.
Porodica Čičulić je jedina u Srbiji koja se bavi proizvodnjom domaćeg jabukovog sirćeta, koje možete kupiti na više pijaca u Beogradu ili poručiti poštom. Cena za jedan litar je 250 dinara.