Imajte ovaj napitak obavezno tokom novogodišnje trpeze

Domace Prirodno Jabukovo Sirce probiotik

Da li znate da ishrana utiče na stanje u organizmu odnosno na njegovu kiselost? Mnogo poznatih, svetskih lekara koji su zagovornici zdrave ishrane govorili su koje namirnice treba isključiti iz upotrebe i kako se mogu izlečiti neizlečive bolesti.

Jedan od lekara čije ćemo savete navesti je dr Sebi. Pomogao je mnogima da pobede rak, aids, epilepsiju, dijabetes, zavisnost od droge, bipolarni poremećaj i mnoge druge bolesti. Godine 1988. bio je optužen za rad bez stručnosti, licence. U njegovu korist svedočilo je 77 ljudi kojima je pomogao da izleče bolesti za koje medicina nije imala rešenje.

Dr Sebi navodi da su najveći neprijatelji ljudskog organizma skrob i namirnice životinjskog porekla. Do bolesti dolazi kada se u ljudskom organizmu od hrane životinjskog porekla stvori sluz, nakon čega ona postaje glavni toksin koji razvija i hrani bolest u ljudskom telu. Takođe, dr Sebi je naglasio da se mikrotalasna ne sme koristiti.

Alkalne namirnice :

Kelj, avokado, anis, amarant, krastavci, jabuke, kamilica, kvinoja,salata (sve, osim ajsberg), banane, zova, divlji pirinač, pečurke (sve, osim šitaki), bobičasto voćekomorač, fonio, masline, trešnje, đumbir, kamutluk, urme, bamija (okra), smokve, morske alge, grožđe (sa semenkama), praziluk, limeta, bundeva, mango, paradajz (samo čeri i šljivarica), lubenica (s košticama), tomatillo (meksički paradajz), narandže, potočarka, papaja, tikvice, breskve, kruške, šljive.

 

Dr. Sebi preporučuje začine :  bosiljak, peršun, origano, kapar, žalfija, kajenski biber, korijandar.

 

Od soli preporučuje čistu morsku ili himalajsku so, a od zaslađivača – agavin sirup i šećer od urme. Najzdravija ulja su, po njegovom mišljenju, kokosovo, maslinovo, ulje konoplje, ulje semenki grožđa, susamovo i bundevino ulje.

Voćno bioaktivno jabukovo sirće Body Guard je prijatelj vašeg organizma i čuvar vašeg zdravlja. Njegova Ph je 3,5 i pije se nerazblaženo sa vodom. Kada dođe u dodir sa organizmom ono postaje alkalno. Detoksikuje telo i ima probiotski efekat.

Tokom novogodišnje trepeze obavezno imajte naše domaće jabukovo sirće kao začin salatama i uzimajte gutljaj svakog jutra na prazan stomak. Preporučuje se i gutljaj pre jela barem pola sata.

Poručite putem telefona na 0641361362 ili popunite narudzbenicu na našem sajtu. Pogledajte komentare naših zadovoljnih kupaca na Fb stranici.

Voćno bioaktivno jabukovo sirće Body Guard