Obloga koja sigurno pomaže kod proširenih vena

jabukovo sirce prosirene vene obloge

Statistika pokazuje da su proširene vene na nogama bolest savremenog doba i da tu vrstu problema ima preko 50% populacije. Faktori nastanka mogu biti genetski, nezdrava ishrana i profesionalno opredeljenje.

Iako je preporučljivo bavljenje fizičkom aktivnošću, treba biti umeren u naporu jer može da utiće negativno na pojavu proširenih vena. Proširene vene kod sportista mogu biti posledica naslednog faktora.

Simptomi koji prate proširene vene su težina u nogama, bol u mišićima praćen grčevima, osećaj svraba na nogama i promena boje kože. Tokom dana noge otiču i taj otok se uklanja podizanjem nogu.  Prve simptome ne treba ignorisati već preduzeti preventivne mere koje će sprečiti dalju komplikaciju.

Voćno bioaktivno jabukovo sirće Body Guard koje je pravo i jedino domaće jabukovo sirće na tržištu možete koristiti kao oblogu za proširene vene.

Potrebno je da uradite sledeće i pozitivni rezultati neće izostati :

Natopite tanak peškir Voćnim bioaktivnim jabukovim sirćetom, postavite na tretirano mesto i preko toga utopliti debljim peškirom. Potrebno je da obloga stoji dva sata bez ispiranja. Ponovite postupak dva puta tokom dana, ujutru i uveče.

Poručite domaće jabukovo sirće telefonom na 0641361362 ili popunite narudzbenicu na našem sajtu.