Najjednostavniji načini za detoksikaciju uz domaće jabukovo sirće – Body Guard

Jabukovo Sirce Prirodno probiotik prodaja Beograd Srbija

U vreme slava i novogodišnjih praznika imamo priliku da pojedemo više kolača i težih slanih jela. Naš organizam tada je izložen borbi sa namirnicama koje su teške za metabolizam i koje stvaraju osećaj nadutosti. Osim što tradicionalna jela utiču loše na vitku liniju, ona nisu dobra i za kožu lica. Boravak u zadimljenim prostorijama takođe pojačava taj negativan uticaj.

Samodisciplinom, aktivnostima u kontinuitetu na dnevnom nivou možemo drastično uticati na održavanje i poboljšanje zdravlja. Dovoljna je odluka da sebi posvetite minimum 30 minuita dnevno.

Svako jutro na prazan stomak popijte gutljaj domaćeg jabukovog sirćeta – Voćno bioaktivno jabukovo sirće Body Guard.

Tokom dana imajte kraj sebe flašu vode u kojoj je isceđen sok svežeg limuna.

Prošetajte kada god ste u prilici, izaberite da idete peške umesto prevozom ili automobilom. Šetnja će vam pomoći da se rešite nadutosti i da ubrzate metabolizam.

Iako vam je kuća puna raznih poslastica, odlučite se da na dnevnom nivou pojedete bar jedno sezonsko voće.

Primenom navedenih aktivnosti u kontinuitetu uočićete drastičnu razliku u opštem stanju organizma. Zabeležite dan kada počinjete i nakon mesec dana sumirajte rezultate.

Voćno Bioaktivno jabukovo sirće je najmoćniji saveznik u očuvanju i poboljšanju zdravlja. Najbolje deluje kada se pije nerazblaženo sa vodom, jer je u formi tonika i blage je kiselosti.

Daje najbolje rezultate u detoskikaciji tela, proverite pozitivna iskustva naših kupaca koji nam ukazuju poverenje godinama.

Poručite telefonom na 0641361362 ili popunite narudzbenicu na našem sajtu.