Saznajte kako vam naše domaće jabukovo sirće zagarantovano pomaže

jabukovo sirce

Osnovna uloga imunog sistema je da štiti organizam od raznih bolesti i da pomogne u formiranju prirodne odbrane od izazivača bolesti. Ukoliko ne primenjujemo preventivne mere za jačanje imuniteta naše telo je podložno virusnim i bakterijskim infekcijma.

Varijacije u temperaturi tokom prelaznih perioda, a i u toku sezone čine naš organizam osetljivijim.

Sigurno već znate da redovna fizička aktivnost i balansirana ishrana pomažu u stvaranju jakog imunog sistema.

Takođe, minerali su od izuzetne važnosti i utiču na stvaranje odbrambenih ćelija u organizmu. Antibiotici koji se često prepisuju od strane lekara, kao brzo rešenje, usled njihove česte upotrebe, mikroorganizmi razvijaju rezistenciju i nastavljaju da se šire po organizmu. U toj situaciji možete videti koliko je zapravo vaš imuni sistem oslabljen.

U poslednjih nekoliko godina tradicionalni prirodni lekovi ponovo počinju da se koriste kao delotvornija sredstva za jačanje imuniteta.

Mi smo prepoznali lekovito dejstvo koje poseduje domaće jabukovo sirće. Uzeli smo od prirode ono najbolje i zbog sastava koji ima 18 od 22 minerala važna za rast i razvoj organizma možemo garantovati odlične rezultate redovnim korišćenjem našeg domaćeg jabukovog sirćeta.

Voćno Bioaktivno jabukovo sirće Body Guard gradi naš imunitet, zdravlje i vitalnost. Svakodnevnim konzumiranjem osiguravamo otpornost organizma. Pije se jedan gutljaj na prazan stomak svakog jutra. Naše domaće sirće je u formi tonika, pije se nerazblaženo sa vodom i ima ukus fermentisane jabuke.

Pogledajte iskustva i zadovoljstvo naših vernih kupaca na našoj Fb stranici i poručite telefonom na 0641361362 ili popunjavanjem narudzbenice na našem sajtu.