Domaće jabukovo sirće kao lek za sve

 

domace jabukovo sirce probiotik Beograd

Mnogo toga ste mogli da čujete kada je u pitanju lekovitost ove dragocene tečnosti, koja se koristi još od davnina. Međutim, jabukovo sirće industrijski proizvedeno sadrži samo alkohol u kombinaciji sa ekstraktom voća, i kao takvo nema ni približno pozitivan efekat na organizam.

U Srbiji danas jedino porodica Čičulić proizvodi i prodaje domaće jabukovo sirće koje je biokativno i služi kao najjači prirodni preparat za lečenje i jačanje imuniteta i celokupnog organizma.

Jabukovo sirće sadrži tri kiseline : mlečnu, jabučnu i limunsku, zbog kojih je dobio atribut lekovitosti. Jedina razlika između ploda jabuke i jabukovog sirćeta jeste odsustvo voćnog šećera koji se tokom vrenja pretvara u sirćetnu kiselinu. Kiselinska bakterija koju poseduje jabukovo sirće štiti crevnu floru od patogenih bakterija i podstiče rad creva. Da je DOMAĆE JABUKOVO SIRĆE čudotvorno, priznaju i uvaženi stručnjaci.