Izbacite masnoću iz krvi uz pomoć pravog domaćeg jabukovog sirćeta

jabukovo sirce

Kako nastaje prekomerna masnoća u krvi?

Za normalno funkcionisanje organizma neophodno je da holesterol i trigliceridi budu u granicama normale.  Kada u krvi dođe do povećanja njihove količine tada nastaje nakupljanje naslaga u arterijama koje dovode do njihovog začepljenja i blokade protoka krvi.

Povišena masnoća u krvi vezana je za nepravilan rad jetre, poremećaj metabolizma, ali kod više od polovine bolesnika krije se u nerpavilnoj ishrani. Takođe, postoji i uticaj naslednog faktora. Genetski faktor dovodi do povećanja masnoća u krvi kod osoba koje nisu gojazne.

Šta su LDL I HDL holesterol?

LDL holesterol je tzv. „loš“ i prenosi holesterol do organa, ćelija i tkiva, a HDL holesterol je „dobar“ i on je zadužen za sakupljanje viška holesterola koje odnosi u jetru odakle se on izlučuje.

Ukoliko LDL holesterola ima više, on se taloži na zidovima krvnih sudova i tada nastaje ateroskleroza.

Trigliceridi su masnoće koje unosimo hranom, nalaze se u našem organizmu u masnim ćelijama i predstavljaju skladište energije. Višak hrane koji pojedemo pretvara se u trigliceride i u masne naslage.

Holesterol možete dovesti u normalu i održavati njegove optimalne vrednosti uz pomoć jabukovog sirćeta. 

Domaće jabukovo sirće je proizvod koji dobijamo u sporom procesu koji traje 6 meseci, od celog ploda jabuke, bez voćnog ekstrata i alkohola. POTPUNO PRIRODNO I ZDRAVO – VOĆNO BIOAKTIVNO JABUKOVO SIRĆE BODY GUARD

Mi od prirode uzimamo ono najbolje, godinama se bavimo proizvodnjom domaćeg jabukovog sirćeta na način star 5000.godina. Takav proces obrade daje bioaktivnu supstancu koja je najjači prirodni lek.

Pogledajte na našoj Fb stranici iskustva svih naših korisnika koji godinama koriste domaće jabukovo sirće – Voćno bioaktivno jabukovo sirće Body Guard .

Telefon za porudzbine 0641361362